بیماری ام اس و گانودرما

درمان پیسی با گانودرما
آبان ۲۰, ۱۳۹۷
فعالیت ضد توموری
آبان ۲۵, ۱۳۹۷
نمایش همه

بیماری ام اس و گانودرما

مالتیپل اسکلروزیس یا ام اس یک بیماری مزمن است که به اعصاب در طناب نخاعی و مغز و نیز عصب بینایی آسیب میزند. بیماری ام اس ناشی از حمله سیستم ایمنی بدن به میلین است که منجر به اختلال ارتباطی بین مغز و سایر بخش های بدن می شود،در نتیجه مشکلات بینایی، ضعف ماهیچه ها، مشکل درحفظ تعادل و هماهنگی و....

مبتلایان به «ام.اس» این غذاها را نخورند

رییس انجمن حمایت از بیماران ام اس استان همدان بر اهمیت و نقش تغذیه در حفظ سلامتی بیماران مبتلا به ام اس تاکید کرد. دکتر مهردخت مزده در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه همدان، افزود: افراد با عادات غذایی نادرست، باید بعد از آگاهی از برنامه تغذیه‌ای صحیح به تدریج و در چند مرحله از برنامه غذایی مناسب استفاده کنند.
دکتر مزده گفت: ام اس نوعی بیماری مزمن و اغلب پیشرونده در دستگاه عصبی مرکزی است که با از بین رفتن غشای میلین در برخی از اعصاب مغز و نخاع بصورت تکه‌های کوچک مشخص می‌شود. وی با تاکید بر اینکه علت این بیماری ناشناخته است، اظهار کرد: این بیماری در بالغین جوان بین 20 تا 40 سال شایع‌تر بوده و میزان ابتلا در زنان دو برابر مردان است.
مزده درباره مصرف چربی‌ها توسط بیماران مبتلا به ام اس اذعان کرد: به دلیل تشکیل ترکیبات سمی و مضر برای بافت دستگاه عصبی مرکزی و اثر مصرف چربی‌های ضروری که نقش مهمی در ترمیم و نگهداری سلول‌های عصبی دارند، مصرف این گروه غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به انواع چربی‌های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، روغن کانولا، روغن ذرت درباره مواد غذایی مضر برای بیماران ام اس گفت: از جمله غذاهای غیر مفید برای مبتلایان به این بیماری می‌توان به غذاهای چرب بویژه گوشت و تمام چربی‌های حیوانی، فرآورده‌های لبنی پرچرب، سس‌های مایونز، غذاهای بسیار شیرین، کیک، بیسکوئیت، شیرینی و آب نبات، غذاهای حساسیت‌زا مانند تخم مرغ، شیر، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی، بادمجان، مخمر، نان گندم، شکر، قهوه، الکل، کولا، چای، برخی ازمیوه‌ها، موادغذایی با رنگ‌ها یا افزودنی مانند نوشابه‌ها یا مواد نگهدارنده مانند کنسروها، ادویه، تمام میوه‌ها و سبزی‌هایی که خوب شسته نشده‌اند یا با افزودن مواد شیمیایی رشد کرده‌اند، اشاره کرد.
مزده در ادامه از جمله مواد غذایی مفید برای بیماران ام اس را چربی‌های امگا 3 مانند انواع ماهی بخصوص ماهی ساردین و سالمون دانست و گفت: سایر منابع غذایی مانند روغن سویا و کانولا، جوانه گندم، گردو، روغن تخم کتان، سبزیجات برگ سبز و روغن کبد ماهی، اسیدهای چرب امگا 6 مانند روغن ذرت، روغن کانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان، میوه‌ها و سبزی‌های تازه و تمیز، جوانه‌ها به ویژه جوانه یونجه، مایعات از جمله آب و آب میوه رقیق شده از جمله مواد غذایی مفید برای بیماران ام.اس است.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش مصرف مناسب و کافی ویتامین‌ها را برای بیماران ام اس ضروری خواند و گفت: این بیماران باید ویتامین‌های C، E و گروه B و املاح معدنی مثل منگنز، منیزیم و ... را مصرف کرده و در عین حال مصرف زیاد و نابجای ویتامین‌هایی چون A و B6 می‌تواندخطرناک باشد

درمان قطعی با گانودرما

مزایای استفاده از قارچ گانودرما:
  • فعالیت سیستم ایمنی بدن را با تقویت پروتئین های اینترفرون بتا و گاما افزایش میدهد
  • سیستم عصبی را ترمیم میکند
  • احساس خستگی و بی حوصلگی را برطرف میکند
  • تعداد سلولهای خاکستری مغز را افزایش میدهد در نتیجه سلولهای خاکستری از آلزایمر پیشگیری میکند.
  • مغز استخوان و بافت همبند را تقویت کرده و عضله ساز است.
  • لاغر کننده برای کسانیکه در اثر مصرف کورتون اضافه وزن پیدا کرده اند.

خب حالا خودتون تصمیم بگیرین به نظرتون این قارچ شگفت انگیز نیست؟؟؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *