خواص آنتی اکسیدان G. lucidum

خواص ضد باکتریایی G. lucidum

دی ۸, ۱۳۹۷

کاهش فشار خون

دی ۸, ۱۳۹۷

امروزه دانشمندان توجه بسیاري را به بررسی خواص آنتی اکسیدان گیاهان معطوف داشته اند. علت این موضوع را به شناخته شدن نقش ترکیبات آنتی اکسیدان در پیشگیري و کنترل بسیاري از بیماري ها مانند بیماري قلبی، سرطان، جلوگیري از فعالیت رادیکال هاي آزاد مرتبط می دانند مطالعه انجام شده جهت بررسی خواص آنتی اکسیدان این قارچ توسط سالتارلی (Saltarelli) و همکاران در سال 2009 نشان داد که وجود پلی فنل ها در گانودرما لوسیدوم علت این فعالیت می باشد . دانشمندان معتقدند که خاصیت آنتی اکسیدان این مواد به علت فعالیت احیاکنندگی و جذب رادیکال هاي اکسیژن می باشد. بررسی هاي بیشتر درخصوص عصاره اتانولی این قارچ نشان داد که این عصاره، حاوي مولکول هاي کم وزن داراي فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی هستند، علاوه بر آن عصاره متانولی و عصاره آبی حاوي پلی ساکاریدهاي گانودرما نیز می توانند فعالیت آنتی اکسیدانی داشته باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *